Live Webinar: Slut med siloerne i dit marketingteam

Mar 31 — Online

Registrer dig her

Forventninger til marketing er skyhøje – der skal planlægges og eksekveres kampagner for at generere konverteringer og leads til salg, websitet skal løbende optimeres og have nyt indhold, og der skal tages højde for nye trends og kanaler.

Men disse mange forskellige discipliner hænger alle sammen, hvorfor det er vigtigt, at alle kompetencer i marketingteamet samarbejder på tværs af ekspertise og ansvarsområder. Kun sådan opnås det bedste resultat.

Hvad får du ud af at deltage?
På dette webinar, som afholdes af digitalbureauet Adapt og softwarevirksomheden Siteimprove, får du svar på følgende:

  • Hvilke stakeholders er essentielle for SEO, Analytics, Paid Search og Performance.
  • Hvorfor en specialist aldrig kan stå alene med at skabe resultater hvad enten det er paid search, SEO eller noget tredje.
  • Hvorfor performanceanalyser altid burde være en del af marketing rapportering?
  • Et konkret eksempel der viser hvorfor det er vigtigt at SEO og UX-specialister samarbejder om at skabe den bedste brugeroplevelse og rangering i søgemaskiner?

Hvem er seminaret relevant for?
Webinaret er målrettet digitale managere, marketing og kampagne managere, head of marketing, marketingdirektører og UX-designere, som ved hjælp af specifikke værktøjer ønsker at skabe konverterende online brugeroplevelser og som ønsker at styrke samarbejdet på tværs af teams og eksterne bureauer.

Tid og sted
Webinaret afholdes tirsdag, den 31. marts, 2020 kl. 14.00 – 14.30.

Program
14.00 – 14.15 Velkommen og 'Skab resultater med et styrket samarbejde og kommunikation på tværs af dit marketingteam.', v/Søren Laumand, Analytics Product Expert og Nichlas Toft, Sr. Solution Expert, Siteimprove

14.15 – 14.30 'Synergien mellem UX og SEO.' v/Klaus Colding, Ecommerce Director, Adapt

14.30 – 14.40 Q&A - svar på eventuelle spørgsmål