Kontrol

Genvind kontrollen over persondata

Få et præcist overblik over, hvor du håndterer data, med det globale kort over IP-adresser og domæner, og se alle cookies på dit website med Cookie Tracker. Få vist alle data for kunder, kundeemner og medarbejdere i et persondataregister med bl.a. e-mailadresser og CPR-numre.

Overholdelse

Respekter anmodninger om beskyttelse af persondata

Love om beskyttelse af persondata regulerer adgang til og sletning af personlige oplysninger. GDPR foreskriver f.eks., at enhver, hvis data indsamles og behandles i EU, har ”ret til at blive glemt. Brug funktionen Universalsøgning til øjeblikkelig søgning efter specifikke persondata på en webside eller i metadataene i PDF-filer, dokumenter og billeder. Opret derefter en plan for fjernelse af dataene direkte i værktøjet, og få advarsler, hvis de skulle dukke op igen.

Dokumentation

Dokumentér din overholdelseshistorik

Overholdelse af den gældende persondatalovgivning forudsætter korrekt administration af persondata på dit website, og at du er i stand til at dokumentere det. Minimer risikoen ved at implementere Data Privacy- og Security-politikker for hele websitet. De identificerer straks potentielle risici i relation til persondata, for eksempel frit tilgængelige kreditkort- eller CPR-numre. Alle de handlinger, dit team udfører på platformen, logføres også i Log over brugerhandlinger, så du kan dokumentere din indsats for at sikre overholdelse i forhold til ledelsen og myndighederne.

Kort over IP-adresser og domæner

Uanset hvor længe din organisation har eksisteret, er det muligt, at du har fortrængt domæner eller IP-adresser, hvilket betyder glemte data. På et verdenskort identificerer Siteimprove alle domæner og IP-adresser, der muligvis er forbundet til din organisation, så du kan være sikker på, at ingen persondata bliver overset.

Siteimproves kort over IP-adresser og domæner viser dig:

  • Hvem der registrerede domænet eller IP-adressen
  • Udløbsdatoen
  • Mulighed for at afvise domæner, som du ikke ejer

Persondataregister

For at sikre personlige oplysninger og for at styrke dine databeskyttelsesprocesser, skal du have et komplet overblik over de persondata, din organisation håndterer. Siteimprove Data Privacy foretager regelmæssige scanninger på tværs af dine domæner for at identificere og kompilere identificerbare oplysninger, herunder:

  • Fulde navne
  • E-mailadresser
  • Telefonnumre
  • ID-numre

Universalsøgning

Når du driver et website med så mange dynamiske dele, er det svært at holde styr på de oplysninger, der findes på dit website – endsige sikre, at de overholder alle standarder for beskyttelse af persondata. Så når nogen kontakter dig med en anmodning om at slette deres persondata (uanset om det blot er deres navn i metadataene for et billede i PowerPoint), har du mulighed for at reagere med det samme.

Universalsøgningsfunktionen er din søgemaskine til øjeblikkelig søgning efter specifikke data og mærkning af fremtidige forekomster i:

  • HTML
  • Metadata
  • Filer som billeder, PDF'er, regneark og meget mere

Data Privacy- og sikkerhedspolitikker

Prædefinerede privatlivs- og sikkerhedspolitikker holder dig på sporet ved at scanne og flagge dit website for potentielle problemer så som:

  • Udsatte kreditkortoplysninger
  • Sider, der linker til usikre domæner
  • HTML-formularer på "ikke sikre" HTTP-sider

Du har også mulighed for at oprette brugerdefinerede websitepolitikker i Siteimprove Policy.

Log over brugerhandlinger

Få et overblik over alle de handlinger, dit team foretager i for Data Privacy-modulet. Ved at holde styr på disse, er din indsats for overholdelse gennemsigtig og kan dokumenteres for ledelse og myndigheder.

User Actions Log viser dig i kronologisk rækkefølge:

  • Specifikke handlinger foretaget
  • Dato og klokkeslæt for handlingen
  • Konsekvenser af handlingen